Älä tilaa turhaa viemäriremonttia

Kirjoitimme jo aiemmin tänä vuonna kattoremontin myyjistä. Nyt tietoomme on tullut että pääkaupunkiseudulla liikkuu kotimyyjiä, jotka tarjoavat viemäreiden sukituksia. Tässä on kyse toimenpiteestä joka oikein tehtynä pidentää viemärijärjestelmän ikää useilla vuosilla. Remontteja on kuitenkin tarjottu taloihin, joiden viemärit eivät hyödy toimenpiteestä alkuperäisen tarkoituksen mukaisesti tai vaikka viemärit eivät olisi remontin tarpeessa ollenkaan.

Putki Neuvot ovat samat kuin aiemminkin. Ensimäisellä käynnillä ei tule tehdä sopimusta. Jos tarjousta urakasta ei saa myöhempää päätöstä varten, ei urakan tarjoajalla välttämättä ole asukkaan etu mielessään. Jos saat tarjouksen, keskustele siitä naapureiden, tuttavien ja sukulaisten kanssa. Voit myös pyytää kilpailevan tarjouksen yhdeltä tai useammalta firmalta, jolloin saat paremman kuvan siitä mitä remontin pitäisi maksaa ja mitä siihen pitäisi kuulua.

Linkki muutaman vuoden vanhaan artikkeliin huijausviemäriremontista. Jutun esimerkki on edelleen poliisin ikäihmisille suunnatussa kotona asumisen turvaoppaassa.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Oletko ihminen? Klikkaa Ananas...