Jäsenyys ja edut

Omakotiliitto
JOKO Ry kuuluu Valtakunnalliseen Omakotiliittoon, jossa on kaikkiaan yli 75.000 henkilöjäsentä 250:ssa jäsenyhdistyksessä. Jäsenenä saat automaattisesti kaikki Omakotiliiton jäsenedut, kuten Omakotilehti ja maksuton rakennus-, energia-  ja lakimiesneuvonta, sekä alennusta sähkösopimuksesta, vakuutuksista, polttoaineista ja Viking Linen risteilyistä. Lue tarkemmat tiedot Omakotiliiton omilta sivuilta.

Omakotiliiton sivuilla voit myös liittyä jäseneksi. Siirry tästä Omakotiliiton sivuille. Omakotiliitto suositelee jäsenmaksun suuruuden, mutta jäsenyhdistykset päättävät oman jäsenmaksunsa suuruuden. Jokivarren Omakotiyhdistys on perinteisesti ollut ja on edelleen yksi edullisimpia jäsenyhdistyksiä, joilla saat täydet omakotiliiton edut.

Valtakunnallisen Omakotiliiton lisäksi JOKO Ry on myös Vantaan Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö Ry:n jäsen. VOK on neuvotellut kaikkien vantaalaisten omakotiyhdistysten jäsenille alennuksia monista liikkeistä.  Katso tarkempi lista VOK:in jäsentiedotteesta.