Joulumaan avajaiset

Omakotiyhdistys järjestää yhdessä Vihervimman kanssa joulumaan avajaiset lauantaina 1.12.2018. Joulumaa rakentuu Vihervimman myymälän alueelle keravanjoen rantaan (ns. ”vanhan Esson Tontille”).

Tapahtuma pidetään lauantaina 12:00 – 18:00.

Päivän ohjelmassa on ohjattua kranssien valmistusta, Vihervimma tarjoaa perustarvikkeet, kuten havut, kävyt ja rautalangan. Omia koristeita voi tuoda ja niitä voi ostaa erikseen paikan päältä. Lisäksi paikalla on ponitalli sekä Vihervimman kilit. Vihervimman tuotteiden lisäksi myynnissä on käsityöläistuotteita.

Illemmalla jouluvalaistus pääsee oikeuksiinsa.

Koko tapahtuman ajan on tarjolla makkaraa, jota voi itse paistaa kodassa avotulella. Sen lisäksi saa mehua ja glögiä.

Tervetuloa viettämään joulun avajaisia yhdessä omakotiyhdistyksen, Vihervimman väen ja muiden kyläläisten kanssa.

  • Jarkko Koski sanoo:

    Onnistunut tapahtuma, positiivista palautetta osallistujilta ja hyvä henki koko tapahtuman ajan. Kilit tervehtivät vierailijoita, makkaraa paistettiin koko ajan ja glögi teki kahvin ohella hyvin kauppansa niin nuorempien kuin vanhempienkin kesken. Ehkä tästä piti huolta myös pieni pakkanen, jossa kahvimaito ja mehun loput tahtoivat jäätyä. Ratsastus oli myös suosittua ja kranssipisteelläkin valmistui koko ajan hienoja luomuksia.

    Kiitos osallistujille, Vihervimman väelle, Jokivarren omakotiyhdistyksen vapaaehtoisille, käsityömyynnille ja Emmille poninsa kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Oletko ihminen? Klikkaa Ananas...